Magneet 14L
1446 XD Purmerend

T 06 553 374 69
E info@wntotaalbouw.nl
I www.wntotaalbouw.nl

Gespecialiseerd in de Aanbouw, Opbouw, totaalbouw en het plaatsen van dakkapellen


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in C:\domains\wntotaalbouw.nl\wwwroot\plugins\content\youtubeembed\youtubeembed.php on line 48

Komt u uit de omgeving van Alkmaar? Kies dan bij de verbouwing voor W&N Totaalbouw!

W&N Totaalbouw is een betrouwbaar bouwbedrijf dat zich voornamelijk bezig houdt met de aanbouw, opbouw, verbouwingen, renovaties en het plaatsen van dakkapellen. W&N totaalbouw heeft alle kennis en kunde in huis om van u droom een realiteit te maken. Ook in Alkmaar hebben we menig mensen blij gemaakt met de extra vierkante meters in het huis. Gaat het nu om het plaatsen van een dakkapel of een opbouw, W&N Totaalbouw kan u verzekeren dat de klus professioneel wordt volbracht.

Aanbouw, opbouw, totaalbouw, dakkapellen plaatsen, renoveren en verbouwingen in de regio van Alkmaar

Extra leefruimte is voor veel mensen belangrijk. Bijvoorbeeld als er een extra kinderkamer of serre moet komen. Met een aanbouw, opbouw of het plaatsen van een dakkapel kunt u dit realiseren. W&N Totaalbouw is gespecialiseerd in de totaalbouw van A t/m Z. Wij helpen u graag bij het bewerkstelligen van uw plannen. W&N Totaalbouw komt graag bij u langs om u bouwplannen te bespreken. Zo kunnen we u advies geven over de mogelijkheden van uw verbouwing of renovatie. W&N Totaalbouw heeft voor ieder budget een gepast oplossing.

Klik hier voor een referentie van één van onze klanten uit Alkmaar die u voor ging.

W&N Totaalbouw | Contact

Heeft u na het bekijken van onze website nog vragen over W&N Totaalbouw, aanbouw, opbouw, totaalbouw, dakkapellen plaatsen of het leveren en monteren van systeemplafonds. Laat het ons weten via telefoon 06 553 374 69, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het contactformulier.

Volg W&N Totaalbouw op social media

Volg W&N Totaalbouw op Facebook
Volg W&N Totaalbouw op Google+
Twitter
 

Referentie W&N Totaalbouw

“Onze aanbouw is prachtig geworden. Zijn erg blij met de extra leefruimte. Echte vaklui!”

Project:  Aanbouw in Alkmaar

Referentie: Jan en Nicole
Datum: 14-05-2014.
Cijfer: 4,5 van de 5 sterren.