Magneet 14L
1446 XD Purmerend

T 06 553 374 69
E info@wntotaalbouw.nl
I www.wntotaalbouw.nl

Gespecialiseerd in de Aanbouw, Opbouw, totaalbouw en het plaatsen van dakkapellen


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in C:\domains\wntotaalbouw.nl\wwwroot\plugins\content\youtubeembed\youtubeembed.php on line 48

Komt u uit de omgeving van Assendelft? Kies dan bij de verbouwing voor W&N Totaalbouw!

Ook in Assendelft is W&N Totaalbouw een welbekend bouwbedrijf. Wij hebben in Assendelft al vele renovaties en verbouwingen op ons naam staan. W&N Totaalbouw heeft zich gespecialiseerd in de aanbouw, opbouw, renovaties, verbouwingen en het plaatsen van dakkapellen. Wilt u meer leefruimte? Wij creëren met alle liefde die extra vierkante meters voor uw huis of bedrijf. 

Aanbouw, opbouw, totaalbouw, dakkapellen plaatsen, renovaties en verbouwingen in de regio van Assendelft

Een aanbouw, opbouw of het plaatsen van een dakkapel is een investering voor het leven. Bijkomstigheid is dat uw huis direct meer waard wordt. U wilt natuurlijk wel de zekerheid dat deze grondige verbouwing uitstekend uitgevoerd wordt. W&N Totaalbouw heeft vakkundige werknemers in dienst die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van renovatiewerk. Hierdoor kunt u zeker zijn van kwaliteit. Wij geven u vrijblijvend advies en bieden altijd scherpe offertes aan. Wilt u dat uw aanbouw, opbouw of het plaatsen van de dakkapel professioneel wordt gedaan? Kies dan voor W&N Totaalbouw. Hieronder Leest u verschillende referenties van onze klanten uit Assendelft die u voor zijn gegaan. Wij van W&N Totaalbouw hopen u snel van dienst te kunnen zijn.

W&N Totaalbouw | Contact

Heeft u na het bekijken van onze website nog vragen over W&N Totaalbouw, aanbouw, opbouw, totaalbouw, dakkapellen plaatsen of het leveren en monteren van systeemplafonds. Laat het ons weten via telefoon 06 553 374 69, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het contactformulier.

Volg W&N Totaalbouw op social media

Volg W&N Totaalbouw op Facebook
Volg W&N Totaalbouw op Google+
Twitter
 

Referentie W&N Totaalbouw

“W&N Totaalbouw heeft voor ons een grote woning renovatie uitgevoerd. Er is een nieuwe dakkapel geplaats, nieuwe kozijnen, al het houtrot is hersteld en uiteindelijk ook een nieuwe aanbouw. Dit zijn allemaal klussen die u perfect aan W&N Totaalbouw kan overlaten. W&N Totaalbouw en zijn collega's erg bedankt!”

Project:  Renovatie project in Assendelft

Referentie: Fam. Koelink
Datum: 07-09-2012.
Cijfer: 5 van de 5 sterren.