Magneet 14L
1446 XD Purmerend

T 06 553 374 69
E info@wntotaalbouw.nl
I www.wntotaalbouw.nl

Gespecialiseerd in de Aanbouw, Opbouw, totaalbouw en het plaatsen van dakkapellen


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in C:\domains\wntotaalbouw.nl\wwwroot\plugins\content\youtubeembed\youtubeembed.php on line 48

Komt u uit de omgeving van Hoofddorp? Kies dan bij de verbouwing voor W&N Totaalbouw!

Komt u uit de regio van Hoofddorp? U wilt groter gaan wonen en denkt misschien aan verhuizen? U kunt ook denken aan een aanbouw, opbouw of het plaatsen van een dakkapel. Zo creëert u direct meer leefruimte. W&N Totaalbouw is een professioneel bouwbedrijf dat u helpt met de aanbouw, opbouw, totaalbouw en het plaatsen van dakkapellen. Kort gezegd, alle verbouwingen en renovaties in en rondom het huis. 

Aanbouw, opbouw, totaalbouw, dakkapellen plaatsen, verbouwen en renoveren in de regio van Hoofddorp

Een aanbouw, opbouw of het plaatsen van een dakkapel creëert extra vierkante meters en direct een waardevermeerdering voor u huis. Voor de verbouwingen zal u eerst moeten investeren en u wilt natuurlijk wel dat de investering tot zijn recht komt. W&N Totaalbouw is gespecialiseerd in de totale bouw. Wij denken graag mee over u mogelijkheden en staan garant voor kwaliteit. Onze vakmensen hebben kennis over de laatste technieken waardoor W&N Totaalbouw u de juiste service kan bieden. Komt u uit de regio van Hoofddorp en wilt u meer informatie? U kunt ons altijd bellen of mailen. Hieronder leest u enkele referenties van klanten van ons uit Hoofddorp die u voor zijn gegaan.

W&N Totaalbouw | Contact

Heeft u na het bekijken van onze website nog vragen over W&N Totaalbouw, aanbouw, opbouw, totaalbouw, dakkapellen plaatsen of het leveren en monteren van systeemplafonds. Laat het ons weten via telefoon 06 553 374 69, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het contactformulier.

Volg W&N Totaalbouw op social media

Volg W&N Totaalbouw op Facebook
Volg W&N Totaalbouw op Google+
Twitter
 

Referentie W&N Totaalbouw

“Jeetje, wat waren wij blij dat we de aanbouw door W&N Totaalbouw hebben laten uitvoeren. De aanbouw was precies volgens en binnen de planning. De afwerking is prachtig. Bedankt!”

Project:  Aanbouw in Hoofddorp

Referentie: Maison en Laura
Datum: 14-06-2012.
Cijfer: 4,5 van de 5 sterren.