Magneet 14L
1446 XD Purmerend

T 06 553 374 69
E info@wntotaalbouw.nl
I www.wntotaalbouw.nl

Gespecialiseerd in de Aanbouw, Opbouw, totaalbouw en het plaatsen van dakkapellen

Aanbouw

Wilt u meer leefruimte? Overweegt u dan eens een aanbouw bij W&N Totaalbouw. Dit levert naast de extra vierkante meters directe waardevermeerdering voor uw woning op.

Afhankelijk van u eisen en wensen kunt bij u bij ons een keuze maken uit een breed scala aan mogelijkheden wij helpen u graag op u vragen passende antwoorden te vinden. W&N Totaalbouw heeft voor u altijd een uitbouw die binnen u eisen en budget past.

Tevens kunnen wij voor u het gehele traject van sondering (een methode om het draagvermogen van de grond te kunnen bepalen) tot uiteindelijke vergunning verzorgen.

Wat zeggen de klanten over ons:

“Wij zijn erg blij dat we bij de aanbouw voor W&N Totaalbouw hebben gekozen. Vakkundige werklui die weten wat aanpakken. De afwerking vinden wij heel mooi geworden. Wij kunnen dan ook iedereen aanraden die een aanbouw in de planning heeft staan om deze door W&N Totaalbouw te laten uitvoeren."

Project: Aanbouw in Amsterdam
Referentie: Rien en Karin

Klik hier voor meer referenties


Contact W&N Totaalbouw

Waarom wachten? Bel ons of vul het contactformulier in om u geheel vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden.

Volg W&N Totaalbouw op social media

Volg W&N Totaalbouw op Facebook
Volg W&N Totaalbouw op Google+
Twitter
 

Referentie W&N Totaalbouw

“Wij kunnen echt niet meer zonder onze nieuwe extra vierkante meters! De aanbouw is perfect uitgevoerd. Ze denken goed met je mee en komen met de juiste ideeën. De afwerking is professioneel gedaan. Wij genieten nu echt van ons huis”

Project: Aanbouw in Heerhugowaard

Referentie: Fam. de Jong
Datum: 06-08-2014.
Cijfer: 4,5 van de 5 sterren.