Magneet 14L
1446 XD Purmerend

T 06 553 374 69
E info@wntotaalbouw.nl
I www.wntotaalbouw.nl

Gespecialiseerd in de Aanbouw, Opbouw, totaalbouw en het plaatsen van dakkapellen

Dakkapel plaatsen 
Een dakkapel plaatsen is een investering voor het leven. Door het plaatsen van een dakkapel vergroot u de leefruimte. Daarnaast levert een dakkapel directe waardevermeerdering voor uw woning op. W&N Totaalbouw kan en mag zich specialist noemen in het plaatsen van dakkapellen.

Als u kiest voor een dakkapel van W&N kiest u voor kwaliteit en 10 jaar garantie! W&N bouwt de dakkapel traditioneel op, dit wil zeggen dat wij hem ter plaatse opbouwen dus geen prefab. De voordelen hiervan zij dat de dakkapel veel beter aansluit op uw dak en zodoende veel minder last van lekkages heeft. Tevens zorgen wij ervoor met ons ervaren team dat de dakkapel binnen 1 dag staat exclusief het aftimmerwerk.

De keuzes in materialen zoals kunststof of hout zijn eindeloos evenals de kleuren. W&N Totaalbouw heeft voor u altijd een dakkapel die binnen u eisen en budget past.

Wat zeggen de klanten over ons:

“Na lang zoeken kwamen we uit bij W&N Totaalbouw. De doorslag voor ons was dat Wilco van W&N Totaalbouw binnen een korte tijd de dakkapel op ons nieuwe huisje kon plaatsen. Daarnaast wilden we geen prefab. Aangezien W&N Totaalbouw gespecialiseerd is in traditionele dakkapellen plaatsen kozen we voor hem. Wij zijn erg blij met het resultaat en kunnen dit betrouwbare en vakkundige bedrijf zeker aanraden. ”

Project: Dakkapel plaatsen in Purmerend
Referentie: Marcel & Sabrina

Klik hier voor meer referenties


Neem vrijblijvend contact met W&N Totaalbouw op

Waarom wachten? Bel ons of vul het contactformulier in om u geheel vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden.

Volg W&N Totaalbouw op social media

Volg W&N Totaalbouw op Facebook
Volg W&N Totaalbouw op Google+
Twitter
 

Referentie W&N Totaalbouw

“Uitstekend werk geleverd. Goed bouwbedrijf!”

Project:  Systeemplafonds en systeemwanden plaatsen in Haarlem

Referentie: Fam. Cooke
Datum: 02-05-2013.
Cijfer: 4 van de 5 sterren.