Magneet 14L
1446 XD Purmerend

T 06 553 374 69
E info@wntotaalbouw.nl
I www.wntotaalbouw.nl

Gespecialiseerd in de Aanbouw, Opbouw, totaalbouw en het plaatsen van dakkapellen

totaalbouw-wntotaalbouw

W&N Totaalbouw waar kwaliteit en service bovenaan staan.

Heeft u plannen voor een verbouwing of renovatie wij denken graag met u mee voor elk budget bieden wij een gepaste oplossing. Ook voor onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres of het nu gaat om eenmalig onderhoud of planmatig onderhoud.

W&N Totaalbouw coördineert en voert de werkzaamheden van a t/m z voor u uit. Dit geldt ook voor het onderhoud en een onderhoudscontracten. Voor langere termijn kunt u bij ons terecht (vraag ons naar de voorwaarden). Voor het afkopen van u onderhoud voor bv 10 jaar hebben wij aantrekkelijke contracten, u betaalt maandelijks een bedrag, en wij verzorgen al het onderhoud aan uw woning of vastgoed. Het lijkt een opgave elke maand een bedrag maar op lange termijn gaat dit u veel geld besparen. 

Wat zeggen de klanten over ons:

“Wilco en zijn team hebben bij ons een schuur verbouwd tot atelier. Alles geïsoleerd, dakramen, vloerverwarming, gestucte muren, etc etc.. Naast het atelier hebben ze een schuur gemaakt en alles ziet er zeer mooi uit! Wilco denkt mee, reageert heel snel op de mail en je kunt hem alles vragen. Bij onze volgende klus zullen we hem zeker weer vragen!”

Project: Schuur ombouwen tot een geïsoleerd atelier
Referentie: Christel en Sem

Bekijk het onderstaande filmpje van een afgerond totaalbouw project van W&N Totaalbouw

Contact W&N Totaalbouw

Waarom wachten? Bel ons of vul het contactformulier in om u geheel vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden.

Wilt u een dakkapel, aanbouw of een complete renovatie van u woning of vastgoed? Wij verzorgen al meer dan 8 jaar de aanbouw, opbouw en de totale verbouwing voor particulieren en aannemers. Ook zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen van dakkapellen. Daarnaast leveren en monteren wij systeemplafonds. Bij W&N Totaalbouw staat kwaliteit en service bovenaan.

Voor elk budget een gepaste oplossing

Heeft u plannen voor een verbouwing of renovatie? Wij denken graag met u mee, voor elk budget bieden wij een gepaste oplossing. Ook voor onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om eenmalig onderhoud of planmatig onderhoud.

Onderhoud van a t/m z

W&N Totaalbouw coördineert en voert de werkzaamheden van a t/m z voor u uit. Dit geldt ook voor het onderhoud en een onderhoudscontracten. Voor langere termijn kunt u bij ons terecht (vraag ons naar de voorwaarden).  Voor het afkopen van u onderhoud voor bv 10 jaar hebben wij aantrekkelijke contracten, u betaalt maandelijks een bedrag, en wij verzorgen al het onderhoud aan uw woning of vastgoed. Het lijkt een opgave elke maand een bedrag maar op lange termijn gaat dit u veel geld besparen.

Waar zijn wij onder andere werkzaam: 

WN totaalbouw is onder andere werkzaam in de omgeving van Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Almere, AssendelftHaarlem, Heerhugowaard, Hoorn, Hoofddorp, Purmerend, Utrecht en Zaandam 


Neem vrijblijvend contact met ons op

Heeft u na het bekijken van onze site nog vragen? Laat het ons weten via telefoon 06 553 374 69, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het contactformulier.

Klikt u hier voor het contactformulier

Aanbouw

Wilt u meer leefruimte? Overweegt u dan eens een aanbouw bij W&N Totaalbouw. Dit levert naast de extra vierkante meters directe waardevermeerdering voor uw woning op.

Afhankelijk van u eisen en wensen kunt bij u bij ons een keuze maken uit een breed scala aan mogelijkheden wij helpen u graag op u vragen passende antwoorden te vinden. W&N Totaalbouw heeft voor u altijd een uitbouw die binnen u eisen en budget past.

Tevens kunnen wij voor u het gehele traject van sondering (een methode om het draagvermogen van de grond te kunnen bepalen) tot uiteindelijke vergunning verzorgen.

Wat zeggen de klanten over ons:

“Wij zijn erg blij dat we bij de aanbouw voor W&N Totaalbouw hebben gekozen. Vakkundige werklui die weten wat aanpakken. De afwerking vinden wij heel mooi geworden. Wij kunnen dan ook iedereen aanraden die een aanbouw in de planning heeft staan om deze door W&N Totaalbouw te laten uitvoeren."

Project: Aanbouw in Amsterdam
Referentie: Rien en Karin

Klik hier voor meer referenties


Contact W&N Totaalbouw

Waarom wachten? Bel ons of vul het contactformulier in om u geheel vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden.

Aanbouw

Wilt u meer leefruimte? Overweegt u dan eens een aanbouw bij W&N Totaalbouw. Dit levert naast de extra vierkante meters directe waardevermeerdering voor uw woning op.

 Aanbouw

Klik op de link voor meer informatie over: Aanbouw


Opbouw

Wilt u uw huis uitbreiden door een extra verdieping op uw huis te plaatsen? Dan wilt u dit natuurlijk wel door een gespecialiseerd bedrijf laten doen. W&N Totaalbouw heeft de kennis en ervaring in opbouw en kan u verzekeren dat de opbouw vakkundig wordt afgerond.

 Opbouw

Klik op de link voor meer informatie over: Opbouw


Dakkapel plaatsen

Een dakkapel plaatsen is een investering voor het leven. Door het plaatsen van een dakkapel vergroot u de leefruimte. Daarnaast levert een dakkapel directe waardevermeerdering voor uw woning op. W&N Totaalbouw kan en mag zich specialist noemen in het plaatsen van dakkapellen.

Dakkapel plaatsen

Klik op de link voor meer informatie over: Dakkapel plaatsen


Totaalbouw

Heeft u plannen voor een verbouwing of renovatie wij denken graag met u mee voor elk budget bieden wij een gepaste oplossing.

Totaalbouw

Klik op de link voor meer informatie over Totaalbouw


Timmerwerk

W&N totaalbouw kan al u timmerwerk voor u uitvoeren van een vloerplint tot een complete kast met inrichting tevens doen wij ook restauratie timmerwerk en houtrot herstel.

Timmerwerk

Klik op de link voor meer informatie over Timmerwerk


Onderhoud

W&N totaalbouw kan al u onderhoud voor u uit handen nemen in en om het huis of vastgoed.

Onderhoud

Klik op de link voor meer informatie over Onderhoud


Verbouwingen

W&N Totaalbouw kan al u verbouwingen coördineren en uitvoeren. Van een dakkapel,aanbouw,opbouw of een nieuwe tegelvloer W&N Totaalbouw is uw betrouwbare partner.

Verbouwingen

Klik op de link voor meer informatie over Verbouwingen


Renovatie

W&N Totaalbouw regelt tevens al u renovatie werken of het nou gaat om een wc,badkamer,nieuwe kozijnen of een complete woning renovatie . W&N totaalbouw regelt het van At/m Z.

Renovatie

Klik op de link voor meer informatie over Renovatie


Systeemplafonds leveren en monteren

Wilt u systeemplafonds plaatsen voor u kantoor, winkel, kantine, bedrijfshal of restaurant? Voor elke ruimte bieden wij de juiste oplossing.

Systeemplafonds

Klik op de link voor meer informatie over Systeemplafonds leveren en monteren


Systeemwanden

Met systeemwanden van W&N Montage maakt u snel de gewenste indeling van elke gewenste ruimte.

Systeemwanden

Klik op de link voor meer informatie over Systeemwanden
 


Verlichtingen

W&N montage levert en monteert voor een compleet geheel uiteraard ook de juiste verlichting voor in u plafond.

Verlichtingen W&N Totaalbouw

Klik op de link voor meer informatie over Verlichtingen

opbouw-wntotaalbouw

Wilt u uw huis uitbreiden door een extra verdieping op uw huis te plaatsen? Dan wilt u dit natuurlijk wel door een gespecialiseerd bedrijf laten doen. W&N Totaalbouw heeft de kennis en ervaring in opbouw en kan u verzekeren dat de opbouw vakkundig wordt afgerond.

Met een dakopbouw van W&N Totaalbouw creëert u veel meer extra ruimte in uw woning, dus ook meerwaarde aan u woning! Denk bijvoorbeeld aan een extra verdieping of het verhogen van de nok. W&N Totaalbouw maakt de dakopbouw wind en waterdicht , voordat de doorgang naar de woning word gerealiseerd, zo voorkomen we lekkages.

Tevens geloven wij niet in prefab maar geloven wij in traditioneel bouwen. Zo is alles altijd passend en is er veel minder kans op lekkages. W&N Totaalbouw heeft voor u altijd een opbouw die binnen u eisen en budget past. Ook kunnen wij voor u in het gehele traject vanaf tekening tot aan de uiteindelijke de vergunningen verzorgen.

Wat zeggen de klanten over ons:

“Uitstekende advies wat W&N Totaalbouw ons heeft gegeven voor de opbouw voor op ons huis. Hierdoor bleef er meer van ons budget over dan we voor de dakopbouw hadden ingeschat. Daarnaast werken ze netjes en secuur. Bij de volgende klus zullen we zeker weer voor W&N Totaalbouw kiezen.”

Project: Dakopbouw in Alkmaar
Referentie: Lotte en Wim

Klik hier voor meer referenties


Neem contact met W&N Totaalbouw op:

Waarom wachten? Bel ons of vul het contactformulier in om u geheel vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden.

Volg W&N Totaalbouw op social media

Volg W&N Totaalbouw op Facebook
Volg W&N Totaalbouw op Google+
Twitter
 

Referentie W&N Totaalbouw

“Via kennissen kwamen wij bij W&N Totaalbouw. Bij het eerste gesprek hadden wij direct een goed gevoel. Wij hebben uiteindelijk gekozen om twee dakkapellen te plaatsen. Ons huis is nu echt een plaatje geworden.”

Project:  Twee dakkapellen plaatsen in Amstelveen

Referentie: Dave en Roos
Datum: 07-11-2010.
Cijfer: 4,5 van de 5 sterren.