Magneet 14L
1446 XD Purmerend

T 06 553 374 69
E info@wntotaalbouw.nl
I www.wntotaalbouw.nl

Gespecialiseerd in de Aanbouw, Opbouw, totaalbouw en het plaatsen van dakkapellen


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in C:\domains\wntotaalbouw.nl\wwwroot\plugins\content\youtubeembed\youtubeembed.php on line 48

Wilt u een dakkapel, aanbouw of een complete renovatie van u woning of vastgoed? Wij verzorgen al meer dan 8 jaar de aanbouw, opbouw en de totale verbouwing voor particulieren en aannemers. Ook zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen van dakkapellen. Daarnaast leveren en monteren wij systeemplafonds. Bij W&N Totaalbouw staat kwaliteit en service bovenaan.

Voor elk budget een gepaste oplossing

Heeft u plannen voor een verbouwing of renovatie? Wij denken graag met u mee, voor elk budget bieden wij een gepaste oplossing. Ook voor onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om eenmalig onderhoud of planmatig onderhoud.

Onderhoud van a t/m z

W&N Totaalbouw coördineert en voert de werkzaamheden van a t/m z voor u uit. Dit geldt ook voor het onderhoud en een onderhoudscontracten. Voor langere termijn kunt u bij ons terecht (vraag ons naar de voorwaarden).  Voor het afkopen van u onderhoud voor bv 10 jaar hebben wij aantrekkelijke contracten, u betaalt maandelijks een bedrag, en wij verzorgen al het onderhoud aan uw woning of vastgoed. Het lijkt een opgave elke maand een bedrag maar op lange termijn gaat dit u veel geld besparen.

Waar zijn wij onder andere werkzaam: 

WN totaalbouw is onder andere werkzaam in de omgeving van Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Almere, AssendelftHaarlem, Heerhugowaard, Hoorn, Hoofddorp, Purmerend, Utrecht en Zaandam 


Neem vrijblijvend contact met ons op

Heeft u na het bekijken van onze site nog vragen? Laat het ons weten via telefoon 06 553 374 69, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het contactformulier.

Klikt u hier voor het contactformulier

Volg W&N Totaalbouw op social media

Volg W&N Totaalbouw op Facebook
Volg W&N Totaalbouw op Google+
Twitter
 

Referentie W&N Totaalbouw

“Wij hadden een schets gemaakt van de aanzichten en een plattegrond. Na een paar nuttige tips en aanpassingen is ons idee verder uitgewerkt en uiteindelijk gebouwd. Onze aanbouw en opbouw hebben echt een moderne uitstraling gekregen. Heel erg tevreden mee”

Project: Opbouw en aanbouw in Assendelft

Referentie: Fam. van Straten
Datum: 03-12-2014.
Cijfer: 4 van de 5 sterren.