Magneet 14L
1446 XD Purmerend

T 06 553 374 69
E info@wntotaalbouw.nl
I www.wntotaalbouw.nl

Gespecialiseerd in de Aanbouw, Opbouw, totaalbouw en het plaatsen van dakkapellen


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in C:\domains\wntotaalbouw.nl\wwwroot\plugins\content\youtubeembed\youtubeembed.php on line 48

Komt u uit de omgeving van Haarlem? Kies dan bij de verbouwing voor W&N Totaalbouw!

W&N Totaalbouw voert al jaren met veel hartstocht de aanbouw, opbouw, totaalbouw, verbouwingen, renovaties en het plaatsen van een dakkapel uit. Zowel aannemers als particulieren uit de regio Haarlem vinden hun weg naar W&N Totaalbouw. Wij zijn met name trots op onze goede naam in de regio van Haarlem.

Aanbouw, opbouw, totaalbouw, dakkapellen plaatsen, verbouwingen en renovaties in de regio van Haarlem

W&N Totaalbouw staat voor vakmanschap en kwaliteit wat u zeker terug zal zien in het eindresultaat. Heeft u een aanbouw, opbouw of het plaatsen van een dakkapel in de planning staan maar wilt u graag advies over bepaalde zaken? W&N Totaalbouw heeft alle kennis en kunde in huis om u te adviseren wat voor u de beste oplossing kan zijn. W&N Totaalbouw adviseert u graag over de keuze bij de inkoop van verschillende houtsoorten, materialen of bijvoorbeeld de kunststof dakkapel. Wij maken een duidelijke prijsopgave voor u zodat u precies weet wat u te wachten staat. Leest u onder het volgende kopje enkele referenties uit de omgeving van Haarlem

W&N Totaalbouw | Contact

Heeft u na het bekijken van onze website nog vragen over W&N Totaalbouw, aanbouw, opbouw, totaalbouw, dakkapellen plaatsen of het leveren en monteren van systeemplafonds. Laat het ons weten via telefoon 06 553 374 69, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het contactformulier.

Volg W&N Totaalbouw op social media

Volg W&N Totaalbouw op Facebook
Volg W&N Totaalbouw op Google+
Twitter
 

Referentie W&N Totaalbouw

“Na een lange zoektocht hebben we gekozen voor W&N Totaalbouw. De doorslag gaf de goede referenties en het advies dat ze ons gaven bij de aanbouw aan ons huis. Vooral het advies voor het materiaalgebruik was goed. De aanbouw duurde iets langer dan gepland maar het eindresultaat loog er niet om. Ons huis heeft nu echt de wow factor! Onze volgende klus zal zeker weer gedaan worden door W&N Totaalbouw”

Project: Aanbouw in Haarlem

Referentie: Fam. de Regt
Datum: 06-11-2014.
Cijfer: 5 van de 5 sterren.