Magneet 14L
1446 XD Purmerend

T 06 553 374 69
E info@wntotaalbouw.nl
I www.wntotaalbouw.nl

Gespecialiseerd in de Aanbouw, Opbouw, totaalbouw en het plaatsen van dakkapellen


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in C:\domains\wntotaalbouw.nl\wwwroot\plugins\content\youtubeembed\youtubeembed.php on line 48

Komt u uit de omgeving van Heerhugowaard? Kies dan bij de verbouwing voor W&N Totaalbouw!

W&N Totaalbouw is de specialist op het gebied van de aanbouw, opbouw en in plaatsen van dakkapellen. Voor alle verbouwingen en renovaties aan, op en in het huis bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring in de totaalbouw hebben we een goede reputatie in Heerhugowaard en omstreken opgebouwd. 

Aanbouw, opbouw, totaalbouw, dakkapellen plaatsen, verbouwen en renoveren in de regio van Heerhugowaard

Bent u er aan toe om u droom te gaan verwezenlijken met een aanbouw, opbouw of het plaatsen van een dakkapel? Dan wilt u natuurlijk wel dat dit zo goed mogelijk wordt gedaan. W&N Totaalbouw is een welbekend bouwbedrijf en service staat bij ons voorop. Uiteraard zullen eerst u bouwplannen besproken moeten worden. Hierin zullen wij u zeker adviseren wat de mogelijkheden zijn voor bijvoorbeeld de aanbouw of opbouw aan u huis. Aan de hand van dit gesprek zullen wij een prijsopgave sturen waarna u rustig kunt beslissen wat u wilt. Wilt u meer informatie over de aanbouw, opbouw of het plaatsen van een dakkapel? Neem dan contact op met W&N Totaalbouw. Bent u nog niet helemaal zeker lees dan onder het volgende kopje referenties van onze klanten uit de regio van Heerhugowaard.

W&N Totaalbouw | Contact

Heeft u na het bekijken van onze website nog vragen over W&N Totaalbouw, aanbouw, opbouw, totaalbouw, dakkapellen plaatsen of het leveren en monteren van systeemplafonds. Laat het ons weten via telefoon 06 553 374 69, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het contactformulier.

Volg W&N Totaalbouw op social media

Volg W&N Totaalbouw op Facebook
Volg W&N Totaalbouw op Google+
Twitter
 

Referentie W&N Totaalbouw

“De verbouwing liep voorspoedig. Ze gaven goed advies op de vragen die ik had. De dakkapel is mooi geworden.”

Project:  Dakkapel plaatsen in Heerhugowaard

Referentie: Fam. Kleijn
Datum: 03-04-2012.
Cijfer: 4 van de 5 sterren.