Magneet 14L
1446 XD Purmerend

T 06 553 374 69
E info@wntotaalbouw.nl
I www.wntotaalbouw.nl

Gespecialiseerd in de Aanbouw, Opbouw, totaalbouw en het plaatsen van dakkapellen


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in C:\domains\wntotaalbouw.nl\wwwroot\plugins\content\youtubeembed\youtubeembed.php on line 48

Komt u uit de omgeving van Purmerend? Kies dan bij de verbouwing voor W&N Totaalbouw!

W&N totaalbouw is een afbouwbedrijf uit Purmerend met echte vakmensen in dienst. Wij zijn gespecialiseerd in aanbouw, opbouw en het plaatsen van dakkapellen. Wij houden van ons vak! Dit vertaald zich er uiteraard in terug dat wij altijd de hoogst haalbare kwaliteit willen afleveren. Bij W&N totaalbouw staat de klant voor op, wij gaan pas weg uit Purmerend als u tevreden bent.

Aanbouw, opbouw, totaalbouw, dakkapellen plaatsen, verbouwing en renovaties in de regio van Purmerend

Een aanbouw, opbouw, het plaatsen van een dakkapel is altijd een hele onderneming. W&N Totaalbouw helpt u bij het realiseren van uw wensen. Met onze jaren lange ervaring in de totale bouw helpen wij u graag met bijvoorbeeld het ontwerp van de aanbouw of opbouw. W&N Totaalbouw probeert de klant zo actief mogelijk te betrekken zodat u precies weet of alles wel naar wens verloopt. Komt u uit de omgeving van Purmerend en heeft u een verbouwing of renovatie in de planning staan? Neemt u dan contact met W&N Totaalbouw op. Hieronder leest u enkele referenties van klanten uit Purmerend die u voor zijn gegaan.

W&N Totaalbouw | Contact

Heeft u na het bekijken van onze website nog vragen over W&N Totaalbouw, aanbouw, opbouw, totaalbouw, dakkapellen plaatsen of het leveren en monteren van systeemplafonds. Laat het ons weten via telefoon 06 553 374 69, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het contactformulier.

Volg W&N Totaalbouw op social media

Volg W&N Totaalbouw op Facebook
Volg W&N Totaalbouw op Google+
Twitter
 

Referentie W&N Totaalbouw

“Wij hebben W&N Totaalbouw de aanbouw en het plaatsen van twee dakkapellen laten verzorgen. Echt een stukje vakwerk hebben de jongens afgeleverd. Wij kunnen ze zeker aanraden!”

Project: Opbouw in Purmerend

Referentie: Fam. Bekker
Datum: 11-04-2013.
Cijfer: 4,5 van de 5 sterren.