06 553 374 69 info@wntotaalbouw.nl

W&N Totaalbouw bouwt mee in de regio Amstelveen

Komt u uit de regio van Amstelveen kies dan voor de aanbouw, opbouw, totaalbouw, of het plaatsen van dakkapellen voor W&N Totaalbouw.

Onze projectenOfferte aanvraag

Wij hebben al ruim 20 jaar deskundige ervaring in de bouw.

In die 20 jaar hebben wij voor verschillende uitdagingen gestaan maar het is ons elke keer gelukt om onze projecten tot een prachtig eindresultaat te brengen. Door samen met de klant te blijven communiceren hebben wij projecten gecreëerd waar wij trots op mogen en kunnen zijn.

Wij staan voor:

  • Betrouwbaarheid en loyaliteit
  • Vakmanschap
  • Multidisciplinaire ervaring
  • Erkend bouwbedrijf

Komt u uit de omgeving van Amstelveen? Kies dan bij de verbouwing voor W&N Totaalbouw!

Waarschijnlijk heeft u ons al eens gezien in Amstelveen. W&N totaalbouw heeft namelijk al heel wat prachtige aanbouw, opbouw en dakkapel projecten gerealiseerd in de regio van Amstelveen. 

W&N Totaalbouw is een vakbekwaam bouwbedrijf en helpt u graag bij u volgende verbouwing. Onze deskundige vakmensen houden van hun werk en dat kan je steeds weer terug zien in onze succesvol afgeronde projecten. 

Aanbouw, opbouw, totaalbouw, dakkapellen plaatsen, renoveren en verbouwingen in de regio van Amstelveen.

Zit u al enige tijd te denken aan die aanbouw, opbouw of het plaatsen van een dakkapel? Laat u hier dan meer over informeren door W&N Totaalbouw. Wij geven deskundig advies en bieden u een scherpe offerte aan. Zo heeft u binnen een korte tijd meer leefruimte waar u altijd al op zat te wachten. Uiteraard kunt u zelf uw ideeën en wensen over bijvoorbeeld het plaatsen van een dakkapel met ons bespreken. Wij zullen u voorzien van tips en de mogelijkheden wat de beste manier is om u dromen waar te maken. W&N Totaalbouw is bekend bedrijf in Amstelveen en omstreken. Lees onder het volgende kopje enkele referenties uit de omgeving van Amstelveen.

Onze projecten

Bekijk hier enkele afgeronde renovatie projecten van W&N Totaalbouw. 

Wie gingen u voor?

Klus: twee dakkapellen plaatsen in Amstelveen

“Via kennissen kwamen wij bij W&N Totaalbouw. Bij het eerste gesprek hadden wij direct een goed gevoel. Wij hebben uiteindelijk gekozen om twee dakkapellen te plaatsen. Ons huis is nu echt een plaatje geworden.”

Dave en Roos

Klus: dakkapel laten plaatsen in Amstelveen.

“Zeer vakkundige lui en een prima kwaliteit en prijsverhouding. Wij zijn erg blij met onze nieuwe dakkapel. W&N Totaalbouw bedankt voor het uitmuntende werk”

Frederiqeu

Klus: Opbouw in Amstelveen

“Onze opbouw is echt niet meer weg te denken. We vragen ons nu af waarom we deze verbouwingen nooit eerder hebben gedaan. Bedankt jongens we zullen zeker jullie naam doorvertellen”

Fam. van der Linden

Onze diensten

Meer leefruimte met een aanbouw van W&N Totaalbouw.

Aanbouw

Naast extra vierkante meters levert een aanbouw directe waardevermeerdering voor uw woning op.

Meer leefruimte met een opbouw.

Opbouw

Met een dakopbouw creëert u veel meer extra ruimte in uw woning, dus ook meerwaarde aan u woning! 

Dakkapel plaatsen

Dakkapel laten plaatsen

Door het plaatsen van een dakkapel vergroot u de leefruimte. Een dakkapel levert directe waardevermeerdering voor uw woning op.

W&N totaalbouw.

Totaalbouw

Heeft u plannen voor een verbouwing of renovatie? Wij denken graag met u mee. Voor elk budget bieden wij een gepaste oplossing.

Op zoek naar een ervaren aannemer? Neem contact op of vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

  Contactgegevens:

  Nijverheidsweg 8, 1442 LD Purmerend

  06 553 374 69

  info@wntotaalbouw.nl

  Volg ons op:

  WN-Totaalbouw renovatie project filmpje
  × Stel uw vraag