06 553 374 69 info@wntotaalbouw.nl

Totaalbouw op basis van kwaliteit en service

Heeft u plannen voor een verbouwing of renovatie? Wij denken graag met u mee voor elk budget bieden wij een gepaste oplossing.

Onze projectenOfferte aanvraag

Drie redenen voor totaalbouw bij W&N Totaalbouw!

N

Meer leefruimte & meer licht

Meer licht is net als meer ruimte, een belangrijke waarde bepalende factor.

N

Waardevermeerdering voor uw huis

Er is altijd sprake van een win-win situatie.

N

U kunt een renovatie via de hypotheek financieren.

Financier uw renovatie op een aantrekkelijke manier.

Totaalbouw van a t/m z

Heeft u plannen voor een verbouwing of renovatie wij denken graag met u mee. Voor elk budget bieden wij een gepaste oplossing. Ook voor onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres of het nu gaat om eenmalig onderhoud of planmatig onderhoud.

Timmerwerk

W&N totaalbouw kan al u timmerwerk voor u uitvoeren van een vloerplint tot een complete kast met inrichting tevens doen wij ook restauratie timmerwerk en houtrot herstel.

Renovatie

W&N Totaalbouw regelt al u renovatie werken of het nou gaat om een wc renovatie, badkamer renovatie, nieuwe kozijnen of een complete woning renovatie. W&N totaalbouw regelt het van At/m Z.

Verbouwingen

W&N Totaalbouw kan al u verbouwingen coördineren en uitvoeren. Van een dakkapel, aanbouw, opbouw of een nieuwe tegelvloer W&N Totaalbouw is uw betrouwbare partner.

Onderhoud

W&N totaalbouw kan al u onderhoud voor u uit handen nemen in en om het huis of vastgoed.
Informeer ook eens naar het aantrekkelijke meer jaren onderhoudsplan (contract) van W&N Montage. Dit neemt u een hoop zorgen uit handen van u woning of vastgoed en bespaart u een hoop geld op lange termijn.

W&N Totaalbouw coördineert en voert de werkzaamheden van a t/m z voor u uit. Dit geldt ook voor het onderhoud en een onderhoudscontracten. Voor langere termijn kunt u bij ons terecht (vraag ons naar de voorwaarden). Voor het afkopen van u onderhoud voor bv 10 jaar hebben wij aantrekkelijke contracten, u betaalt maandelijks een bedrag, en wij verzorgen al het onderhoud aan uw woning of vastgoed. Het lijkt een opgave elke maand een bedrag maar op lange termijn gaat dit u veel geld besparen.

Uitgelicht project

Verbouwing in Naarden

Je bent zo goed als één van je meest recente projecten... Net opgeleverd, een complete verbouwing van een woning in Naarden door
W&N Totaalbouw.

Wie gingen u voor?

Klus: aanbouw in Utrecht

“Super tevreden over W&N Totaalbouw. Weer of geen weer, ze stonden er altijd. De vakmensen van W&N Totaalbouw hebben duidelijk plezier in het werk wat terug te zien is in het eindresultaat. De aanbouw is uiteindelijk mooier geworden dan we van te voren in gedachte hadden.”

Fam. Oosterdijk

Klus: aanbouw in Heerhugowaard

“Wij kunnen echt niet meer zonder onze nieuwe extra vierkante meters! De aanbouw is perfect uitgevoerd. Ze denken goed met je mee en komen met de juiste ideeën. De afwerking is professioneel gedaan. Wij genieten nu echt van ons huis”

Jeffrey en Pascale

Klus: aanbouw en opbouw in Amsterdam zuid

“Harde werkers en betrouwbare vaklui! Weten waar ze mee bezig zijn. Dit gaf ons een zeker gevoel bij de aanbouw en opbouw van ons huis. Het eindresultaat was voor ons verbluffend. Zeker aan te raden!”

Rob en Barberra

Onze projecten

Bekijk hier enkele afgeronde totaalbouw projecten van W&N Totaalbouw. 

Onze diensten

Meer leefruimte met een aanbouw van W&N Totaalbouw.

Aanbouw

Naast extra vierkante meters levert een aanbouw directe waardevermeerdering voor uw woning op.

Meer leefruimte met een opbouw.

Opbouw

Met een dakopbouw creëert u veel meer extra ruimte in uw woning, dus ook meerwaarde aan u woning! 

Dakkapel plaatsen

Dakkapel laten plaatsen

Door het plaatsen van een dakkapel vergroot u de leefruimte. Een dakkapel levert directe waardevermeerdering voor uw woning op.

W&N totaalbouw.

Totaalbouw

Heeft u plannen voor een verbouwing of renovatie? Wij denken graag met u mee. Voor elk budget bieden wij een gepaste oplossing.

Op zoek naar een ervaren aannemer? Neem contact op of vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

  Contactgegevens:

  Nijverheidsweg 8, 1442 LD Purmerend

  06 553 374 69

  info@wntotaalbouw.nl

  Volg ons op:

  WN-Totaalbouw renovatie project filmpje
  × Stel uw vraag