06 553 374 69 info@wntotaalbouw.nl

Renovatie of complete verbouwing laten uitvoeren?

Overweegt u uw woning uit te breiden, het toevoegen van een extra verdieping of het volledig vernieuwen van uw huis of vastgoed? Onze expertise omvat meer dan 20 jaar aan ervaring in renovatie werkzaamheden en complete verbouwingen.

Wat kan u verwachten:

N

Vakmanschap:

 • Uitzonderlijke kwaliteit in elk project.
 • Ervaren en bekwame vakmensen.
 • Gedegen bouwexpertise voor betrouwbare resultaten.
N

Klantgerichtheid:

 • Persoonlijke aandacht voor uw behoeften en wensen.
 • Transparante communicatie en samenwerking.
 • Streven naar klanttevredenheid bij elke stap.
N

Betrouwbaarheid en Nauwkeurigheid:

 • Strikte naleving van projectdeadlines.
 • Betrouwbare prestaties en levering.
 • Punctualiteit en consistentie in projectafwerking.

W&N Totaalbouw: Uw partner voor renovaties en complete verbouwingen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren partner voor renovatie- en verbouwingswerkzaamheden? Bij W&N Totaalbouw hebben we de expertise en toewijding om uw woning, vastgoed, of nieuwbouwproject naar nieuwe hoogten te tillen.

Renovatie Expertise

Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in renovatiewerkzaamheden van elk kaliber. Of het nu gaat om een wc-renovatie, een badkamertransformatie, het vervangen van kozijnen, houtrot, of een complete renovatie van uw woning, wij staan klaar om uw visie tot leven te brengen. Onze aandacht voor detail, hoogwaardige materialen en vakkundig vakmanschap zorgen ervoor dat uw renovatieproject voldoet aan de hoogste normen.

Complete Verbouwingen

Wilt u uw woning uitbreiden met een dakkapel, een aanbouw realiseren, of uw ruimte opnieuw indelen met een eigentijdse inrichting? Ons team van experts coördineert en voert complete verbouwingen uit met precisie en passie. Of het nu gaat om een bestaande woning of nieuwbouw, wij zorgen ervoor dat uw ideeën werkelijkheid worden.

W&N Totaalbouw Verzekert Kwaliteit

Bij W&N Totaalbouw staat kwaliteit voorop. Onze vakmensen zijn goed opgeleid en beschikken over de juiste ervaring om projecten tot een succes te maken. We werken nauw samen met u om ervoor te zorgen dat uw wensen en verwachtingen worden vervuld, en we streven naar hoogstaande kwaliteit in elk aspect van ons werk.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Of u nu plannen heeft voor een kleine renovatie of een grootschalige verbouwing, W&N Totaalbouw is uw partner van keuze. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we u kunnen helpen om uw huis of vastgoed te transformeren in een ruimte waar u van zult genieten. Samen creëren we uw droomwoning.”

Uitgelicht project

Verbouwing in Naarden

Je bent zo goed als één van je meest recente projecten... Net opgeleverd, een complete verbouwing van een woning in Naarden door
W&N Totaalbouw.

Wie gingen u voor?

Klus: Complete verbouwing, Tegelwerk, Badkamer verbouwen, Installatie van gipswanden, Vloeren, Constructie bijgebouw  in Amsterdam

“W&N totaalbouw heeft onze hele totaalverbouwing uitgevoerd op de Rijnstraat te Amsterdam tbv onze nieuwe pt studio. Dit zijn echte vakmannen en harde werkers en wat wij echt een plus punt vonden was 1 aanspreekpunt, zeker een aanrader”

Eigenaar: Atelier de Fer

Klus: Verbouwing en onderhoud in Utrecht

“Dank voor de gerealiseerde verbouwing en onderhoud. We zijn zeer tevreden en blij met het eindresultaat. We zijn ook erg te spreken over de samenwerking en de kwaliteit en vriendelijkheid van de mensen die je voor deze opdracht bij ons hebt ingezet. We houden je graag in gedachten voor toekomstige klussen. Dank”

Bert-Jan Tiemersma

Klus: Schuur ombouwen tot een geisoleerd atelier in Haarlem

“Wilco en zijn team hebben bij ons een schuur verbouwd tot atelier. Alles geisoleerd, dakramen, vloerverwarming, gestucte muren, etc etc.. Naast het atelier hebben ze een schuur gemaakt en alles ziet er zeer mooi uit! Wilco denkt mee, reageert heel snel op de mail en je kan hem alles vragen.. Bij onze volgende klus zullen we hem zeker weer vragen!”

Jeroen Oegstgeest

Onze projecten

Bekijk hier enkele afgeronde renovatie en complete verbouwing projecten van W&N Totaalbouw.

Laten we samen bouwen.

Uw renovatie & complete verbouwing partner.

Op zoek naar een ervaren aannemer? Neem contact op of vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

  Contactgegevens:

  Nijverheidsweg 8, 1442 LD Purmerend

  06 553 374 69

  info@wntotaalbouw.nl

  Volg ons op:

  WN-Totaalbouw renovatie project filmpje
  × Stel uw vraag