06 553 374 69 info@wntotaalbouw.nl

W&N Totaalbouw bouwt mee in de regio Assendelft

Komt u uit de regio van Assendelft kies dan voor de aanbouw, opbouw, totaalbouw, of het plaatsen van dakkapellen voor W&N Totaalbouw.

Onze projectenOfferte aanvraag

Wij hebben al ruim 20 jaar deskundige ervaring in de bouw.

In die 20 jaar hebben wij voor verschillende uitdagingen gestaan maar het is ons elke keer gelukt om onze projecten tot een prachtig eindresultaat te brengen. Door samen met de klant te blijven communiceren hebben wij projecten gecreëerd waar wij trots op mogen en kunnen zijn.

Wij staan voor:

  • Betrouwbaarheid en loyaliteit
  • Vakmanschap
  • Multidisciplinaire ervaring
  • Erkend bouwbedrijf

Komt u uit de omgeving van Assendelft? Kies dan bij de verbouwing voor W&N Totaalbouw!

Ook in Assendelft is W&N Totaalbouw een welbekend bouwbedrijf. Wij hebben in Assendelft al vele renovaties en verbouwingen op ons naam staan.

W&N Totaalbouw heeft zich gespecialiseerd in de aanbouw, opbouw, renovaties, verbouwingen en het plaatsen van dakkapellen. Wilt u meer leefruimte? Wij creëren met alle liefde die extra vierkante meters voor uw huis of bedrijf. 

 

Aanbouw, opbouw, totaalbouw, dakkapellen plaatsen, renoveren en verbouwingen in de regio van Assendelft.

Een aanbouw, opbouw of het plaatsen van een dakkapel is een investering voor het leven. Bijkomstigheid is dat uw huis direct meer waard wordt. U wilt natuurlijk wel de zekerheid dat deze grondige verbouwing uitstekend uitgevoerd wordt. W&N Totaalbouw heeft vakkundige werknemers in dienst die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van renovatiewerk. Hierdoor kunt u zeker zijn van kwaliteit. Wij geven u vrijblijvend advies en bieden altijd scherpe offertes aan. Wilt u dat uw aanbouw, opbouw of het plaatsen van de dakkapel professioneel wordt gedaan? Kies dan voor W&N Totaalbouw. Hieronder Leest u verschillende referenties van onze klanten uit Assendelft die u voor zijn gegaan. Wij van W&N Totaalbouw hopen u snel van dienst te kunnen zijn.

Onze projecten

Bekijk hier enkele afgeronde renovatie projecten van W&N Totaalbouw. 

Wie gingen u voor?

Klus: Dakkapel plaatsen in Assendelft

“Dakkapel laten plaatsen – Project keuring netjes binnen de afgesproken tijd afgerond. De vaklui zijn allemaal allround klussers. De prijs en kwaliteitverhouding is goed. Voor u droomverbouwingen bent u bij W&N Totaalbouw zeker aan het juiste adres.”

Fam. Soek

Klus: Renovatie project in Assendelft

“W&N Totaalbouw heeft voor ons een grote woning renovatie uitgevoerd. Er is een nieuwe dakkapel geplaats, nieuwe kozijnen, al het houtrot is hersteld en uiteindelijk ook een nieuwe aanbouw. Dit zijn allemaal klussen die u perfect aan W&N Totaalbouw kan overlaten. W&N Totaalbouw en zijn collega’s erg bedankt!”

Fam. Koelink

Klus: Opbouw en aanbouw in Assendelft

“Wij hadden een schets gemaakt van de aanzichten en een plattegrond. Na een paar nuttige tips en aanpassingen is ons idee verder uitgewerkt en uiteindelijk gebouwd. Onze aanbouw en opbouw hebben echt een moderne uitstraling gekregen. Heel erg tevreden mee”

Fam. van Straten

Onze diensten

Meer leefruimte met een aanbouw van W&N Totaalbouw.

Aanbouw

Naast extra vierkante meters levert een aanbouw directe waardevermeerdering voor uw woning op.

Meer leefruimte met een opbouw.

Opbouw

Met een dakopbouw creëert u veel meer extra ruimte in uw woning, dus ook meerwaarde aan u woning! 

Dakkapel plaatsen

Dakkapel laten plaatsen

Door het plaatsen van een dakkapel vergroot u de leefruimte. Een dakkapel levert directe waardevermeerdering voor uw woning op.

W&N totaalbouw.

Totaalbouw

Heeft u plannen voor een verbouwing of renovatie? Wij denken graag met u mee. Voor elk budget bieden wij een gepaste oplossing.

Op zoek naar een ervaren aannemer? Neem contact op of vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

  Contactgegevens:

  Nijverheidsweg 8, 1442 LD Purmerend

  06 553 374 69

  info@wntotaalbouw.nl

  Volg ons op:

  WN-Totaalbouw renovatie project filmpje
  × Stel uw vraag