06 553 374 69 info@wntotaalbouw.nl

W&N Totaalbouw bouwt mee in de regio Hoofddorp

Komt u uit de regio van Hoofddorp kies dan voor de aanbouw, opbouw, totaalbouw, of het plaatsen van dakkapellen voor W&N Totaalbouw.

Onze projectenOfferte aanvraag

Wij hebben al ruim 20 jaar deskundige ervaring in de bouw.

In die 20 jaar hebben wij voor verschillende uitdagingen gestaan maar het is ons elke keer gelukt om onze projecten tot een prachtig eindresultaat te brengen. Door samen met de klant te blijven communiceren hebben wij projecten gecreëerd waar wij trots op mogen en kunnen zijn.

Wij staan voor:

  • Betrouwbaarheid en loyaliteit
  • Vakmanschap
  • Multidisciplinaire ervaring
  • Erkend bouwbedrijf

Komt u uit de omgeving van Hoofddorp? Kies dan bij de verbouwing voor W&N Totaalbouw!

Komt u uit de regio van Hoofddorp? U wilt groter gaan wonen en denkt misschien aan verhuizen? U kunt ook denken aan een aanbouw, opbouw of het plaatsen van een dakkapel. Zo creëert u direct meer leefruimte.

W&N Totaalbouw is een professioneel bouwbedrijf dat u helpt met de aanbouw, opbouw, totaalbouw en het plaatsen van dakkapellen. Kort gezegd, alle verbouwingen en renovaties in en rondom het huis. 

 

Aanbouw, opbouw, totaalbouw, dakkapellen plaatsen, renoveren en verbouwingen in de regio van Hoofddorp.

Een aanbouw, opbouw of het plaatsen van een dakkapel creëert extra vierkante meters en direct een waardevermeerdering voor u huis. Voor de verbouwingen zal u eerst moeten investeren en u wilt natuurlijk wel dat de investering tot zijn recht komt. W&N Totaalbouw is gespecialiseerd in de totale bouw. Wij denken graag mee over u mogelijkheden en staan garant voor kwaliteit. Onze vakmensen hebben kennis over de laatste technieken waardoor W&N Totaalbouw u de juiste service kan bieden. Komt u uit de regio van Hoofddorp en wilt u meer informatie? U kunt ons altijd bellen of mailen. Hieronder leest u enkele referenties van klanten van ons uit Hoofddorp die u voor zijn gegaan.

Onze projecten

Bekijk hier enkele afgeronde renovatie projecten van W&N Totaalbouw. 

Wie gingen u voor?

Klus: Aanbouw in Hoofddorp

“Jeetje, wat waren wij blij dat we de aanbouw door W&N Totaalbouw hebben laten uitvoeren. De aanbouw was precies volgens en binnen de planning. De afwerking is prachtig. Bedankt!”

Maison en Laura

Klus: Opbouw in Hoofddorp

“De verbouwing op ons huis verliep heel erg goed. Prima vakmensen. Wij zijn erg blij met de extra ruimte boven op ons huis.”

Joram en Steef

Klus: Opbouw in Heerhugowaard

“Onze dakkapel ziet er top uit! Het deskundige advies over materiaal gebruik hebben wij heel veel aan gehad. Wij raden dan ook zeker W&N Totaalbouw aan.”

Victor en Lourenda

Onze diensten

Meer leefruimte met een aanbouw van W&N Totaalbouw.

Aanbouw

Naast extra vierkante meters levert een aanbouw directe waardevermeerdering voor uw woning op.

Meer leefruimte met een opbouw.

Opbouw

Met een dakopbouw creëert u veel meer extra ruimte in uw woning, dus ook meerwaarde aan u woning! 

Dakkapel plaatsen

Dakkapel laten plaatsen

Door het plaatsen van een dakkapel vergroot u de leefruimte. Een dakkapel levert directe waardevermeerdering voor uw woning op.

W&N totaalbouw.

Totaalbouw

Heeft u plannen voor een verbouwing of renovatie? Wij denken graag met u mee. Voor elk budget bieden wij een gepaste oplossing.

Op zoek naar een ervaren aannemer? Neem contact op of vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

  Contactgegevens:

  Nijverheidsweg 8, 1442 LD Purmerend

  06 553 374 69

  info@wntotaalbouw.nl

  Volg ons op:

  WN-Totaalbouw renovatie project filmpje
  × Stel uw vraag