06 553 374 69 info@wntotaalbouw.nl

W&N Totaalbouw bouwt mee in de regio Utrecht

Komt u uit de regio van Utrecht kies dan voor de aanbouw, opbouw, totaalbouw, of het plaatsen van dakkapellen voor W&N Totaalbouw.

Onze projectenOfferte aanvraag

Wij hebben al ruim 20 jaar deskundige ervaring in de bouw.

In die 20 jaar hebben wij voor verschillende uitdagingen gestaan maar het is ons elke keer gelukt om onze projecten tot een prachtig eindresultaat te brengen. Door samen met de klant te blijven communiceren hebben wij projecten gecreëerd waar wij trots op mogen en kunnen zijn.

Wij staan voor:

  • Betrouwbaarheid en loyaliteit
  • Vakmanschap
  • Multidisciplinaire ervaring
  • Erkend bouwbedrijf

Komt u uit de omgeving van Utrecht? Kies dan bij de verbouwing voor W&N Totaalbouw!

Ook in Utrecht is W&N Totaalbouw een welbekend bouwbedrijf. In de regio van Utrecht hebben wij al meerdere aanbouwen, opbouwen uitgevoerd en dakkapellen geplaatst.

Bij ons staat klantenservice hoog aangeschreven en wij bespreken de belangrijkste beslissingen altijd eerst met u. Onze vakmensen weten van aanpakken en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zo krijgen ze nog regelmatig trainingen om hun kennis en kunde op pijl te houden. Wilt u een aanbouw, opbouw of een dakkapel? En wilt u zeker zijn dat dit met de laatste technieken gebeurd, kies dan voor W&N Totaalbouw. 

 

 

Aanbouw, opbouw, totaalbouw, dakkapellen plaatsen, renoveren en verbouwingen in de regio van Utrecht.

W&N Totaalbouw is specialist op het gebied van het creëren van extra vierkante meters in en rondom het huis. Onze specialisten bespreken graag u wensen en geven u advies indien dit nodig is. Bent u zelf handig maar kunt u niet alles alleen? Wij komen u graag helpen. W&N Totaalbouw kan u een scherpe offerte geven omdat wij een korte lijn hebben met onze leveranciers. Hierdoor kunt u meer met u budget doen dan wat u in eerste instantie ingedachte had. Bent u toe aan een aanbouw, opbouw of het plaatsen van dakkapellen? Neem dan vrijblijvend contact met W&N Totaalbouw op.  Lees onder het volgende kopje enkele referenties van klanten uit de regio van Utrecht die u voor gingen. Wij hopen u snel van dienst te kunnen zijn.  

Onze projecten

Bekijk hier enkele afgeronde renovatie projecten van W&N Totaalbouw. 

Wie gingen u voor?

Klus: Aanbouw in Utrecht

“Super tevreden over W&N Totaalbouw. Weer of geen weer, ze stonden er altijd. De vakmensen van W&N Totaalbouw hebben duidelijk plezier in het werk wat terug te zien is in het eindresultaat. De aanbouw is uiteindelijk mooier geworden dan we van te voren in gedachte hadden.”

Fam. Oosterdijk

Klus: Dakkapel plaatsen in Utrecht

“Denken goed mee met de klant en hebben het werk geheel binnen budget en tijd afgeleverd. De geplaatste dakkapellen zien er toppie uit!”

Fam. Walrave

Klus: Opbouw in Utrecht

“Wat een vakmannen heeft dit bedrijf! Onze opbouw van 35m2 staat er prachtig bij. Wij willen iedereen W&N Totaalbouw aanraden.”

Fam. Majoor

Onze diensten

Meer leefruimte met een aanbouw van W&N Totaalbouw.

Aanbouw

Naast extra vierkante meters levert een aanbouw directe waardevermeerdering voor uw woning op.

Meer leefruimte met een opbouw.

Opbouw

Met een dakopbouw creëert u veel meer extra ruimte in uw woning, dus ook meerwaarde aan u woning! 

Dakkapel plaatsen

Dakkapel laten plaatsen

Door het plaatsen van een dakkapel vergroot u de leefruimte. Een dakkapel levert directe waardevermeerdering voor uw woning op.

W&N totaalbouw.

Totaalbouw

Heeft u plannen voor een verbouwing of renovatie? Wij denken graag met u mee. Voor elk budget bieden wij een gepaste oplossing.

Op zoek naar een ervaren aannemer? Neem contact op of vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

  Contactgegevens:

  Nijverheidsweg 8, 1442 LD Purmerend

  06 553 374 69

  info@wntotaalbouw.nl

  Volg ons op:

  WN-Totaalbouw renovatie project filmpje
  × Stel uw vraag