06 553 374 69 info@wntotaalbouw.nl

W&N Totaalbouw bouwt mee in de regio Purmerend

Komt u uit de regio van Purmerend kies dan voor de aanbouw, opbouw, totaalbouw, of het plaatsen van dakkapellen voor W&N Totaalbouw.

Onze projectenOfferte aanvraag

Wij hebben al ruim 20 jaar deskundige ervaring in de bouw.

In die 20 jaar hebben wij voor verschillende uitdagingen gestaan maar het is ons elke keer gelukt om onze projecten tot een prachtig eindresultaat te brengen. Door samen met de klant te blijven communiceren hebben wij projecten gecreëerd waar wij trots op mogen en kunnen zijn.

Wij staan voor:

  • Betrouwbaarheid en loyaliteit
  • Vakmanschap
  • Multidisciplinaire ervaring
  • Erkend bouwbedrijf

Komt u uit de omgeving van Purmerend? Kies dan bij de verbouwing voor W&N Totaalbouw!

W&N totaalbouw is een afbouwbedrijf uit Purmerend met echte vakmensen in dienst. Wij zijn gespecialiseerd in aanbouw, opbouw en het plaatsen van dakkapellen.

Wij houden van ons vak! Dit vertaald zich er uiteraard in terug dat wij altijd de hoogst haalbare kwaliteit willen afleveren. Bij W&N totaalbouw staat de klant voor op, wij gaan pas weg uit Purmerend als u tevreden bent.

 

 

Aanbouw, opbouw, totaalbouw, dakkapellen plaatsen, renoveren en verbouwingen in de regio van Purmerend.

Een aanbouw, opbouw, het plaatsen van een dakkapel is altijd een hele onderneming. W&N Totaalbouw helpt u bij het realiseren van uw wensen. Met onze jaren lange ervaring in de totale bouw helpen wij u graag met bijvoorbeeld het ontwerp van de aanbouw of opbouw. W&N Totaalbouw probeert de klant zo actief mogelijk te betrekken zodat u precies weet of alles wel naar wens verloopt. Komt u uit de omgeving van Purmerend en heeft u een verbouwing of renovatie in de planning staan? Neemt u dan contact met W&N Totaalbouw op. Hieronder leest u enkele referenties van klanten uit Purmerend die u voor zijn gegaan.

Onze projecten

Bekijk hier enkele afgeronde renovatie projecten van W&N Totaalbouw. 

Wie gingen u voor?

Klus: Dakkapel plaatsen en aanbouw in Purmerend

“W&N Totaalbouw heeft prachtig werk afgeleverd. In 2011 hebben wij onze dakkapel laten plaatsen. De samenwerking verliep uitstekend waardoor we voor de aanbouw weer gekozen hebben voor dit betrouwbare bedrijf. Wederom schitterend werk van deze echte vakmensen. Ik beveel ze dan ook van harte aan.”

Fam. Licher

Klus: Aanbouw in Purmerend

“Na lang wikken en wegen hebben we voor een opbouw op ons huis gekozen. Via via kwamen we bij W&N Totaalbouw terecht. Deze gaven ons goede adviezen en een mooie prijs. We hadden nooit durven dromen dat het zo mooi zou worden. Vooral met de extra ruimte die we nu hebben zijn we erg blij mee. Daarnaast zijn we nu aan het sparen voor een aanbouw. Als het zo ver is dan laten we ook die klus zeker door W&N Totaalbouw uitvoeren.”

Fam. Henstra

Klus: Opbouw in Purmerend

“Wij hebben W&N Totaalbouw de aanbouw en het plaatsen van twee dakkapellen laten verzorgen. Echt een stukje vakwerk hebben de jongens afgeleverd. Wij kunnen ze zeker aanraden!”

Fam. Bekker

Onze diensten

Meer leefruimte met een aanbouw van W&N Totaalbouw.

Aanbouw

Naast extra vierkante meters levert een aanbouw directe waardevermeerdering voor uw woning op.

Meer leefruimte met een opbouw.

Opbouw

Met een dakopbouw creëert u veel meer extra ruimte in uw woning, dus ook meerwaarde aan u woning! 

Dakkapel plaatsen

Dakkapel laten plaatsen

Door het plaatsen van een dakkapel vergroot u de leefruimte. Een dakkapel levert directe waardevermeerdering voor uw woning op.

W&N totaalbouw.

Totaalbouw

Heeft u plannen voor een verbouwing of renovatie? Wij denken graag met u mee. Voor elk budget bieden wij een gepaste oplossing.

Op zoek naar een ervaren aannemer? Neem contact op of vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

  Contactgegevens:

  Nijverheidsweg 8, 1442 LD Purmerend

  06 553 374 69

  info@wntotaalbouw.nl

  Volg ons op:

  WN-Totaalbouw renovatie project filmpje
  × Stel uw vraag