06 553 374 69 info@wntotaalbouw.nl

W&N Totaalbouw bouwt mee in de regio Zaandam

Komt u uit de regio van Zaandam kies dan voor de aanbouw, opbouw, totaalbouw, of het plaatsen van dakkapellen voor W&N Totaalbouw.

Onze projectenOfferte aanvraag

Wij hebben al ruim 20 jaar deskundige ervaring in de bouw.

In die 20 jaar hebben wij voor verschillende uitdagingen gestaan maar het is ons elke keer gelukt om onze projecten tot een prachtig eindresultaat te brengen. Door samen met de klant te blijven communiceren hebben wij projecten gecreëerd waar wij trots op mogen en kunnen zijn.

Wij staan voor:

  • Betrouwbaarheid en loyaliteit
  • Vakmanschap
  • Multidisciplinaire ervaring
  • Erkend bouwbedrijf

Komt u uit de omgeving van Zaandam? Kies dan bij de verbouwing voor W&N Totaalbouw!

Komt u uit de omgeving van Zaandam en bent u toe aan een aanbouw, opbouw of een nieuwe dakkapel? W&N Totaalbouw is specialist in de totale bouw. 

W&N Totaalbouw staat goed bekend in Zaandam voor zijn geleverde werk. W&N Totaalbouw denkt graag met u mee over het ontwerp van uw nieuwe aanbouw, opbouw of dakkapel.

 

 

Aanbouw, opbouw, totaalbouw, dakkapellen plaatsen, renoveren en verbouwingen in de regio van Zaandam.

Realiseer u droom met een aanbouw, opbouw of nieuwe dakkapel. Van meer leefruimte wordt toch iedereen gelukkiger. Uiteraard kosten dit soort werkzaamheden tijd en geld. W&N totaalbouw tracht de aanbouw, opbouw of het plaatsen van een dakkapel zo efficiënt en vloeiend mogelijk te laten verlaten verlopen. W&N Totaalbouw denkt goed met u budget mee en kan basis hiervan advies geven. Wij nemen alle stappen van de bouw met u door waardoor u een goed overzicht heeft van alle mogelijkheden en werkzaamheden. Wilt u meer informatie over de aanbouw, opbouw of het plaatsen van een nieuwe dakkapel? Neem dan vrijblijvend contact met W&N Totaalbouw op. Lees hieronder enkele referenties van onze klanten uit Zaandam die u voor zijn gegaan.

 

Onze projecten

Bekijk hier enkele afgeronde renovatie projecten van W&N Totaalbouw. 

Wie gingen u voor?

Klus: Aanbouw in Zaandam

“Bij de volgende klus gaan wij zeker weer voor W&N Totaalbouw. Betrouwbaar en professioneel bouwbedrijf. Konden goed onze wensen vertalen naar de realiteit. De aanbouw van 35 m2 had voor ons niet beter gekund.”

Fam. Bolthof

Klus: Aanbouw en dakkapel plaatsen in Zaandam

“Goed werk afgeleverd door W&N Totaalbouw. De aanbouw en het plaatsen van de dakkapel is uitstekend verlopen. Alles keurig afgewerkt. Daarnaast is het bedrijf erg flexibel en denken ze goed met je mee. ”

Fam. van den Berg

Klus: Opbouw in Zaandam

“De opbouw op ons huis is echt schitterend geworden. Leuke jongens en doen niet moeilijk als er iets extra’s word gevraagd. Wij willen jullie graag bedanken voor het geleverde werk. ”

Fam. van Haaften

Onze diensten

Meer leefruimte met een aanbouw van W&N Totaalbouw.

Aanbouw

Naast extra vierkante meters levert een aanbouw directe waardevermeerdering voor uw woning op.

Meer leefruimte met een opbouw.

Opbouw

Met een dakopbouw creëert u veel meer extra ruimte in uw woning, dus ook meerwaarde aan u woning! 

Dakkapel plaatsen

Dakkapel laten plaatsen

Door het plaatsen van een dakkapel vergroot u de leefruimte. Een dakkapel levert directe waardevermeerdering voor uw woning op.

W&N totaalbouw.

Totaalbouw

Heeft u plannen voor een verbouwing of renovatie? Wij denken graag met u mee. Voor elk budget bieden wij een gepaste oplossing.

Op zoek naar een ervaren aannemer? Neem contact op of vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

  Contactgegevens:

  Nijverheidsweg 8, 1442 LD Purmerend

  06 553 374 69

  info@wntotaalbouw.nl

  Volg ons op:

  WN-Totaalbouw renovatie project filmpje
  × Stel uw vraag