Magneet 14L
1446 XD Purmerend

T 06 553 374 69
E info@wntotaalbouw.nl
I www.wntotaalbouw.nl

Gespecialiseerd in de Aanbouw, Opbouw, totaalbouw en het plaatsen van dakkapellen


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in C:\domains\wntotaalbouw.nl\wwwroot\plugins\content\youtubeembed\youtubeembed.php on line 48

Komt u uit de omgeving van Hoorn? Kies dan bij de verbouwing voor W&N Totaalbouw!

W&N Totaalbouw heeft al vele succesvolle verbouwingen/renovaties verzorgd in de omgeving van Hoorn. Van de aanbouw, opbouw, het plaatsen van een dakkapel, W&N Totaalbouw klaart de klus. Wilt u gaan verbouwen of renoveren denk dan aan W&N Totaalbouw.

Aanbouw, opbouw, totaalbouw, dakkapellen plaatsen, verbouwen en renoveren in de regio van Hoorn

W&N Totaalbouw hanteert scherpe prijzen door goed in te kopen. Wij gebruiken de best materialen en kunnen u hier ook aanbevelingen in doen. Bij ons kunt u zelf uw aanbouw of de opbouw samenstellen. Ook bij de afwerking van bijvoorbeeld de aanbouw. Zo kunt u  kiezen voor een gipsplafond, cementdekvloer, een schuifpui van hardhout, vorstvrije buitenkraan etc. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van hoe we u aanbouw kunnen perfectioneren. W&N Totaalbouw biedt maatwerk en heeft customer service hoog in het vandaal staan. Uiteraard willen wij dat onze klanten tevreden zijn over onze geleverde diensten waardoor onze goede naam in Hoorn nog beter zal worden.  Bent u geïnteresseerd in een aanbouw, opbouw, of het plaatsen van een dakkapel? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onder het volgende kopje kunt u referenties lezen van onze klanten uit Hoorn die u voor zijn gegaan.

W&N Totaalbouw | Contact

Heeft u na het bekijken van onze website nog vragen over W&N Totaalbouw, aanbouw, opbouw, totaalbouw, dakkapellen plaatsen of het leveren en monteren van systeemplafonds. Laat het ons weten via telefoon 06 553 374 69, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het contactformulier.

Volg W&N Totaalbouw op social media

Volg W&N Totaalbouw op Facebook
Volg W&N Totaalbouw op Google+
Twitter
 

Referentie W&N Totaalbouw

“Wij zullen W&N Totaalbouw zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen. Onze dakkapel is prachtig geworden. Bedankt voor de prettige samenwerking.”

Project: Dakkapel plaatsen in Hoorn

Referentie: Fam. Visser
Datum: 08-03-2013.
Cijfer: 4 van de 5 sterren.