Magneet 14L
1446 XD Purmerend

T 06 553 374 69
E info@wntotaalbouw.nl
I www.wntotaalbouw.nl

Gespecialiseerd in de Aanbouw, Opbouw, totaalbouw en het plaatsen van dakkapellen


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in C:\domains\wntotaalbouw.nl\wwwroot\plugins\content\youtubeembed\youtubeembed.php on line 48

Komt u uit de omgeving van Amsterdam? Kies dan bij de verbouwing voor W&N Totaalbouw!

Voor iedere verbouwings klus in de regio van Amsterdam kunt u W&N Totaalbouw inschakelen. W&N Totaalbouw heeft in de afgelopen jaren al heel wat klussen afgerond in en rondom Amsterdam. U kunt ons inschakelen voor de aanbouw, opbouw, totaalbouw, renovaties, verbouwingen en het plaatsen van dakkapellen. Onze vakmensen van W&N Totaalbouw zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, hierdoor kunt u er zeker van zijn dat de klus professioneel word uitgevoerd.

Aanbouw, opbouw, totaalbouw, dakkapellen plaatsen, verbouwingen en renovaties in de regio van Amsterdam

W&N Totaalbouw is al jaren een erkend bouwbedrijf in en rondom Amsterdam. Wilt u meer leefruimte in uw woning creëren? Denk dan eens aan een aanbouw, opbouw of het plaatsen van een dakkapel. W&N Totaalbouw werkt met hoogwaardige materialen wat u zeker zal merken in de afwerking. Onze vakmensen kunnen u uiteraard adviseren van wat voor soort materialen u het best voor welke renovatie of verbouwing kunt gebruiken. Een aanbouw, opbouw of het plaatsen van een dakkapel is een uitgave voor jaren al dan niet voor het leven. Dit wilt u uiteraard laten doen door echte professionals. W&N Totaalbouw biedt u deze zekerheid.

W&N Totaalbouw | Contact

Heeft u na het bekijken van onze website nog vragen over W&N Totaalbouw, aanbouw, opbouw, totaalbouw, dakkapellen plaatsen of het leveren en monteren van systeemplafonds. Laat het ons weten via telefoon 06 553 374 69, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het contactformulier.

Volg W&N Totaalbouw op social media

Volg W&N Totaalbouw op Facebook
Volg W&N Totaalbouw op Google+
Twitter
 

Referentie W&N Totaalbouw

“De verbouwing is schitterend geworden. Echte vakmensen! Komen na wat ze beloven!”

Project: Badkamer renovatie, verbouwing, timmerwerk kozijnen schuifdeuren in Amsterdam
Referentie: Jan Nap
Datum: 11-01-2014.
Cijfer: 5 van de 5 sterren.