Magneet 14L
1446 XD Purmerend

T 06 553 374 69
E info@wntotaalbouw.nl
I www.wntotaalbouw.nl

Gespecialiseerd in de Aanbouw, Opbouw, totaalbouw en het plaatsen van dakkapellen

opbouw-wntotaalbouw

Wilt u uw huis uitbreiden door een extra verdieping op uw huis te plaatsen? Dan wilt u dit natuurlijk wel door een gespecialiseerd bedrijf laten doen. W&N Totaalbouw heeft de kennis en ervaring in opbouw en kan u verzekeren dat de opbouw vakkundig wordt afgerond.

Met een dakopbouw van W&N Totaalbouw creëert u veel meer extra ruimte in uw woning, dus ook meerwaarde aan u woning! Denk bijvoorbeeld aan een extra verdieping of het verhogen van de nok. W&N Totaalbouw maakt de dakopbouw wind en waterdicht , voordat de doorgang naar de woning word gerealiseerd, zo voorkomen we lekkages.

Tevens geloven wij niet in prefab maar geloven wij in traditioneel bouwen. Zo is alles altijd passend en is er veel minder kans op lekkages. W&N Totaalbouw heeft voor u altijd een opbouw die binnen u eisen en budget past. Ook kunnen wij voor u in het gehele traject vanaf tekening tot aan de uiteindelijke de vergunningen verzorgen.

Wat zeggen de klanten over ons:

“Uitstekende advies wat W&N Totaalbouw ons heeft gegeven voor de opbouw voor op ons huis. Hierdoor bleef er meer van ons budget over dan we voor de dakopbouw hadden ingeschat. Daarnaast werken ze netjes en secuur. Bij de volgende klus zullen we zeker weer voor W&N Totaalbouw kiezen.”

Project: Dakopbouw in Alkmaar
Referentie: Lotte en Wim

Klik hier voor meer referenties


Neem contact met W&N Totaalbouw op:

Waarom wachten? Bel ons of vul het contactformulier in om u geheel vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden.

Volg W&N Totaalbouw op social media

Volg W&N Totaalbouw op Facebook
Volg W&N Totaalbouw op Google+
Twitter
 

Referentie W&N Totaalbouw

“Professioneel bouwbedrijf dat echt meedenkt aan je budget. Geven goed advies en werken met de beste materialen. De aanbouw is prima uitgevoerd. Wij hebben al meerdere vrienden en kennissen W&N Totaalbouw voorgedragen. Ook zei delen dezelfde mening als ons. W&N Totaalbouw een echte aanrader voor de verbouwing aan uw huis”

Project:  Aanbouw aan het huis in Amere Stad

Referentie: Fam. Reijn
Datum: 03-06-2011.
Cijfer: 4,5 van de 5 sterren.